Comprovar referència cadastral
 
Comprovació
   
Comprovació
El servei d’Ordenació Turística del Consell Insular de Menorca ha posat en marxa una nova eina a disposició de la ciutadania que permet saber amb el número de referència cadastral si un immoble està ubicat en una zona apta per a la comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial. També permet saber si l'immoble és un habitatge que disposa de cèdula d'habitabilitat vigent.

L’objectiu d’aquesta eina és facilitar a les persones que tinguin interès a donar d’alta el seu habitatge com a estada turística la informació sobre la situació en què es troba el seu immoble abans de la presentació de la declaració responsable d’inici de l’activitat turística.

En el cas que l'eina no trobi una cèdula d'habitabilitat vigent, es pot estar en una de les següents situacions: que la cèdula hagi caducat (té una durada de 10 anys) o que l'habitatge mai hagi disposat de cèdula. En aquests casos, per obtenir més informació cal dirigir-se al servei d'habitabilitat del Departament d'ordenació territorial del Consell Insular.

Referència cadastral:

 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS