El Centre Artesanal de Menorca i els recintes culturals gestionats per la Fundació Foment tornen a obrir

Data : 29/06/2020

El Centre Artesanal de Menorca, i els recintes culturals que gestiona la Fundació Foment del Turisme de Menorca, així com les seves oficines d’informació turística ja han reobert les seves portes. Els horaris d’atenció al públic de cadascun dels recintes culturals que gestiona la Fundació es poden consultar al web oficial de turisme de Menorca (http://www.menorca.es/Documents/Documents/9780doc4.pdf).

Aquesta reobertura es farà d’acord amb les mesures que marquen les autoritats sanitàries per garantir la seguretat de visitants i treballadors. Entre d’altres, serà obligatori l’ús de mascaretes, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a tots els taulells i/o taules destinades a l’atenció al turista, s’instal·laran mampares en espais d’atenció al públic, s’ubicaran purificadors d’aire, i no es faran servir ulleres virtuals o audioguies així com altres elements interactius.

A més a més, als recintes i oficines d’informació turística es col·locaran cartells informatius a l’entrada per als turistes on s’indicarà l’aforament del lloc, la distància mínima a respectar i altres mesures de seguretat.

Maó, 29 de juny del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS