El Consell Insular cedeix tres equipaments complets de tir amb arc al Club d'Arc de Maó en el marc del programa Dona, Arc i Salut

Data : 30/06/2020

Imatge

El passat divendres 26 de juny, va tenir lloc a la seu del Consell Insular de Maó, la cessió dels tres equipaments complets de tir amb arc que la institució posa a disposició del Club d'Arc de Maó, per a ús exclusiu de les participants del Nivell 3 Continuació Lliure del programa Dona, Arc i Salut.

Presenciaren l'acte, Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, qui va fer entrega del material a Borja Goñalons, president del Club d'Arc de Maó, Bep Juaneda, director insular d'Educació, Joventut i Esports, Carmen Sunyer, cap de servei de l'àrea d'Esports i Ester Van Walre, del Projecte ONA de la mateixa àrea.

El programa Dona, Arc i Salut, desenvolupat des del Projecte ONA de l'àrea d'Esports del Consell Insular de Menorca, amb la col·laboració del Club d'Arc de Maó i l'Hospital General Mateu Orfila, oferta cada temporada tres nivells per apropar a les persones afectades de limfedema, especialment dones, a la pràctica del tir amb arc.

Aquesta temporada, només es van poder realitzar els primers Nivells 1 Iniciació a Ciutadella, donat que els cursos de Maó es van veure suspesos pel passat estat d'alarma declarat amb motiu de la Covid-19. Per això, l'equip del programa Dona, Arc i Salut ha volgut reactivar la programació amb la tornada del Nivell 1 Iniciació a Maó el dimecres 1 de juliol, oferint a les participants la reincorporació al curs ja iniciat.

Al mateix temps, s'oferirà un Nivell 3 Continuació Lliure a aquelles participants que ja hagin realitzat el Nivell 1 Iniciació i Nivell 2 Continuació i que vulguin continuar amb la pràctica de manera lliure a les instal·lacions del club, sota la supervisió d'un monitor i fent ús dels equipaments cedits pel Consell Insular de Menorca, en cas de no disposar de material propi.

Paral·lelament, s'està treballant en la possible obertura d'un nou Nivell 1 Iniciació per al mes de setembre i un Nivell 2 Continuació, d'octubre a desembre, destinat a totes aquelles participants que hagin passat pel Nivell 1 durant aquesta temporada.

Per altra banda, dissabte dia 11 de juliol a les 18'30 hores, tindrà lloc al poliesportiu Sant Joan de Ciutadella, la clausura dels Nivells 1 Iniciació començats a principi de temporada per les participants del municipi.

Finalment, assenyalar que, sempre sota la supervisió del servei d'oncologia de l'Hospital General Mateu Orfila, s'establirà un rigorós compliment dels protocols sanitaris generats per la Covid-19 i el seguiment mèdic serà indispensable per a totes les participants, a fi de vetllar per la seva seguretat i benestar en cadascun dels actes i cursos celebrats.

Maó, 30 de juny del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS