Menorca acull la Conferència de Presidents de les Balears

Data : 27/11/2019

Els Consells Insulars i el Govern Balear han celebrat aquest dimecres a Ciutadella la primera reunió de la Conferència de Presidents i Presidentes de la legislatura. D’aquesta manera, es dóna continuïtat a aquest espai de diàleg, col·laboració i coordinació entre institucions que ja es va iniciar durant la passada legislatura.

S’hi han reunit la presidenta del Govern, Francina Armengol; la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; la presidenta del consell de Mallorca, Catalina Cladera; el president del Consell d’Eivissa; Vicent Marí, i la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer.

Durant la reunió s’ha assolit un pacte sobre la gestió de l’aigua que integri totes les institucions implicades en el cicle de l’aigua de les Illes Balears, s’ha explicat l’esborrany de la nova Llei de consells, que des de l’entrada en vigor de l’Estatut va quedar obsoleta, i s’han presentat els Pressuposts de la Comunitat en detall i el seu impacte a cadascuna de les Illes. En termes estructurals, es mantenen en el nivell assolit en el 2019 i des del 2015 han suposat un augment del 57%, 155 milions d’euros en total.

Ciutadella, 27 de novembre de 2019.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 1
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS