Notícies i actualitat

Oberta la convocatòria d’ajudes esportives per persones grans i activitat física adaptada

Data : 31/10/2019

El Consell Insular ha obert la convocatòria d’ajudes dirigides als ajuntaments de l’illa de Menorca per la promoció de l’esport entre les persones grans i esportistes amb necessitats especials. El total d’aquesta convocatòria ascendeix a 10.000 euros, que es repartiran a través del diferents ajuntaments de l’illa.

Les activitats que es podran presentar a aquesta convocatòria han de tenir una durada mínima de tres mesos i no formar part de cap programa d’activitat física de residències geriàtriques, centres de dia o de les activitats del Programa Moviments. Cada ajuntament pot encabir activitats pròpies que s’ofertin en el programa esportiu municipal o en poden ser promotors. La quantitat màxima a la qual opten cada un és de 3.000 euros.

Les sol·licituds de les ajudes es podran presentar fins dia 10 de desembre i s’han de formalitzar electrònicament junt amb tota la documentació que es pot trobar a la seu electrònica de www.cime.es

D’aquesta manera, el Consell Insular facilita la tasca als municipis de promoure l’activitat física entre la gent gran i les persones amb necessitats especials, ja sigui per alteracions psíquiques, sensorials o motrius.


Maó, 31 d’octubre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS