Notícies i actualitat

El Consorci de Residus i Energia de Menorca presenta la campanya PRACTICA RECYCLING 2019-2020

Data : 17/10/2019

La campanya PRACTICA RECYCLING 2019/2020 continua fusionant el missatge del reciclatge amb l’esport, a través de la participació d’esportistes d'elit com Ruth Moll i els jugadors del Bàsquet Menorca

La campanya PRACTICA RECYCLING 2019/2020, promoguda des del Consorci de Residus i Energia de Menorca, engloba dues actuacions principals, els RECYCLING GAMES, que es desenvoluparan del 17 d’octubre al 15 de desembre, i els RECYCLING XMAS que es desenvoluparan del 15 de desembre al 12 de gener.

RECYCLING GAMES
Es tracta d’una iniciativa que, més enllà de la campanya informativa i de difusió que serà visible a tots els mitjans de comunicació locals, consistirà en l’organització d’activitats a peu de carrer amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de separar i reciclar i conscienciar envers la necessitat de reduir la generació de residus d’una manera engrescadora i propera a la ciutadania.

Els jocs olímpics del reciclatge se celebraran a tots els municipis de Menorca i consistiran en la realització d’una gimcana dirigida a petits i grans on s’hauran de superar diferents proves i jocs relacionats amb fraccions de paper/cartró, vidre i envasos lleugers. Els participants podran aconseguir una medalla de cartró reciclat i samarretes de PRACTICA RECYCLING. També es repartiran fulletons per fer difusió de les bones pràctiques del reciclatge i aclarir dubtes.

En aquesta primera fase de la campanya s’ha comptat amb la participació de la ciclista professional, Ruth Moll, qui ha protagonitzat el vídeo promocional a partir del qual es fa una crida a la participació en el sistema de reciclatge i a les gimcanes programades.

El calendari de les gimcanes del RECYCLING GAMES és el següent:

Ciutadella
Dissabte, 26 d’octubre
Plaça des Pins

Maó
Dissabte, 2 de novembre
Carrer de ses Moreres

Sant Lluís
Dissabte, 9 de novembre
Plaça des Pins

Es Mercadal
Dissabte, 16 de novembre
Plaça Pare Camps

Es Migjorn Gran
Dissabte, 23 de novembre
C/ Major- Sa Plaça

Es Castell
Dissabte, 30 de novembre
Explanada

Ferreries
Dissabte, 7 de desembre
Plaça Espanya

Alaior
Dissabte, 14 de desembre
Sa plaça Nova

Totes les activitats s’iniciaran a les 10.30h fins les 13.30h.

RECYCLING XMAS
A partir de nadal, es presentarà una segona fase: Recycling Xmas. En aquest cas els protagonistes seran els jugadors del Bàsquet Menorca que es convertiran en els reis mags i faran de portaveus en vídeos per incentivar la responsabilitat i el compromís del reciclatge necessaris, més que mai, durant l’època nadalenca.

Ambdues actuacions es difondran a través de revistes de caire insular i municipal, ràdios, cinemes i xarxes socials, a més d’una pancarta de gran format que s’instal·larà en el pavelló Bàsquet Menorca.

El cost total d’aquestes actuacions és de 31.157,15 € (IVA inclòs), les quals seran finançades íntegrament amb els fons de comunicació tant d’Ecoembes com d’Ecovidrio.


Menorca, 17 d’octubre de 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS