Notícies i actualitat

Signatura del conveni entre el Consell Insular i l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica

Data : 06/08/2019

La setmana passada, el conseller de Projecció Econòmica, Miquel Company, i el President de l’Associació de productors d’agricultura ecològica de Menorca (APAEM), Bartomeu Pons, van signar un conveni de col·laboració per a millorar la promoció del producte ecològic produït a Menorca.

El departament de Projecció Econòmica del Consell Insular valora positivament la producció agrària ecològica per ser un sistema de producció respectuós amb el medi ambient i en el qual s’intenta economitzar al màxim la utilització de recursos no renovables. Aquest sistema de producció dóna com a resultat uns productes agroalimentaris de qualitat, molt valorats pel consumidor i, per tant, amb un valor afegit, cosa que contribueix a fer que sigui una bona alternativa per a l’agricultura de Menorca.

L’APAEM és l’única associació a Menorca dins l’àmbit geogràfic de Menorca que agrupa i informa als productors i elaboradors de productes agraris ecològics sobre noves tècniques i oportunitats d’aquest negoci. El Consell Insular ha volgut donar suport a aquesta Associació amb una aportació econòmica de 15.000€ a través d’un conveni de col·laboració per a subvencionar la promoció del producte ecològic a Menorca i a induir al consumidor a adquirir productes d’agricultura ecològica. Entre el llistat d’actuacions promocionals que abarca el conveni s’inclouen:

• Publicitat en revistes especialitzades, tanques publicitàries i mitjans de comunicació.
• Gravació de programes de difusió i promoció de la producció agrària ecològica de Menorca.
• Redacció de continguts, coordinació de la publicitat dels productors menorquins, difusió i distribució de l’Agenda d’Agricultura Ecològica Illes Balears.
• Organització i participació en fires de producte ecològic o local, xerrades, cursos, seminaris, mercats, mostres, tast, reunions o esdeveniments i activitats similars de relacions públiques.
• Organització, participació i coordinació de fires.


Maó, 6 d’agost del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Economia i Territori
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS