Notícies i actualitat

L’equip de govern del Consell Insular rep a la Presidenta del Govern Balear

Data : 31/07/2019

FotoAvui ha tingut lloc la primera visita, dins d’aquesta legislatura, de la Presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, al Consell Insular. L’ha rebuda la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada per la resta de consellers. El motiu de la visita ha estat establir prioritats polítiques i iniciar un full de ruta de cara els pròxims 4 anys.

Entre els principals projectes debatuts es troba seguir avançant amb el «federalisme interior» amb el traspàs de competències en aigua, habitatge i costes, i una millora en la inversió en projectes d’aigua. La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, en posteriors declaracions ha manifestat que «l’aigua és vida i és vital en el nostre dia a dia. És necessari que millori el cicle de l’aigua i, per açò, és necessari millorar les infraestructures i apostar per incrementar la qualitat de l’aigua».

Durant la reunió també s’ha manifestat la necessitat de millorar la situació energètica de Menorca. Entre els altres temes destacats tractats, es troben la construcció de 100 habitatges públics i l’elaboració i aprovació de la llei de Reserva de Biosfera a proposta del Consell Insular. També s’ha recordat al Govern Balear, la necessitat que l’IBANAT retiri les restes del cap de fibló.

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha valorat positivament aquesta reunió i ha destacat que «es dóna continuïtat a la feina de cooperació entre administracions que es va iniciar ja durant l’anterior legislatura i que és l’únic camí possible per poder portar a terme projectes imprescindibles per al benestar i la qualitat de vida de la societat menorquina».


Maó, 31 de juliol del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS