Notícies i actualitat

Es firma el primer conveni col·lectiu pels treballadors de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca

Data : 24/05/2019

Avui s’ha signat el primer conveni col·lectiu pels treballadors de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca. Així, la Fundació, amb 10 anys d’història, fa una passa més per consolidar el projecte dirigit a l’atenció amb persones amb diversitat funcional. L’acord s’ha firmat per part de la Presidenta de la Fundació i actual Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la Presidenta del Comitè d’Empresa de la Fundació, Sara Gómez, i els delegats del comitè d’empresa de la Fundació, Yolanda Genestar, i Joan Massanet, en representació del sindicat STEI.

La Fundació no comptava fins ara amb un conveni col·lectiu propi i ara, per primera vegada, els treballadors tindran unes millors condicions laborals. D’aquesta manera, es garanteix una millor atenció als usuaris. Aquestes condicions laborals consolidades provenen de l’acord d’empresa que es va signar el mes de febrer del 2018 i responen a les peticions dels propis treballadors de la Fundació.

La vigència d’aquest conveni serà de tres anys a partir del dia següent al de la seva signatura, independentment del dia de la seva publicació al BOIB. Al mateix temps, el conveni quedarà prorrogat tàcitament any rere any si no es produeix denúncia expressa d’una de les parts.Maó, 24 de maig del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS