Notícies i actualitat

El Consell celebra les primeres Jornades de Cohousing

Data : 10/04/2019

Els propers 12 i d’abril el Consell Insular de Menorca presenta les seves primeres Jornades de Cohousing. Es tracta d’una iniciativa de l’àrea de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge que cerca informar al públic general així com posar en contacte a ciutadans interessats en aquest tipus d’iniciatives.

El cohousing (cohabitatge o habitatge col·laboratiu) consisteix en la creació de comunitats formades per habitatges privades al voltant d’un espai comunitari. Encara que cada habitatge manté la seva privacitat i independència, s’espera un cert grau de col·laboració entre els veïns a l’hora de gestionar activitats i espais comuns. El cohousing prioritza la interacció entre veïns, oferint beneficis socials, econòmics i mediambientals.

Les jornades se celebraran a la sala de plens de la seu del Consell Insular a Maó i comptaran amb les ponències de diversos experts en aquest tipus de propostes, organitzades per blocs temàtics: Jurídic i Administratiu, Disseny i Construcció, i Gestió i Participació de la Comunitat en el Projecte.

Podreu trobar el programa complet en aquest enllaç:
http://habitatgesocial.menorca.es/sol/FormSol.aspx?Tipo=COHO

Per a més informació podeu telefonar al 971357083 o enviar un e-mail a la següent adreça: habitatge.social@cime.es

Maó, 10 d'abril de 2019.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS