Notícies i actualitat

El Consell Insular i l’OBSAM signen un conveni per al desenvolupament d’indicadors socials durant el 2018

Data : 13/06/2018

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, i el director de l’Observatori Socioambiental de Menorca, David Carreras, han signat un conveni a través del qual es portarà a terme la continuïtat i la millora de la informació i coneixement sobre la realitat social de Menorca a través dels indicadors socials.

Aquest projecte s’inicià el 2016 i respon a la necessitat de disposar d’indicadors que mesurin, de manera veraç i comparable amb els propis registres oficials, el desenvolupament i la cobertura dels objectius del Pla Insular de Família en específic aquesta referència al pla la llevaria i dels Serveis Socials a Menorca.

Aquest conveni suma un total de 15.000€ i consisteix en la creació de:

- Indicadors del Pla de Suport a la Família: creació d’indicadors d’avaluació del Pla, acompanyament en el procés de recollida de la informació, explotació estadística i avaluació del compliment dels indicadors.

- Sistema d’indicadors socials: ampliació i actualització del sistema d’indicadors de benestar social a l’any 2017. S’ha d’estudiar la viabilitat d’afegir noves temàtiques com qüestions relacionades amb la infància i les dades derivades de la implementació del HSI.

- Indicadors DEC de Benestar Social: Actualització dels indicadors DEC a 2016 introduint, en la mesura del possible, les dades de Mallorca, de Pitiüses i de les comunitats autònomes per a la seva comparació amb Menorca.

El projecte es desenvoluparà fins a mitjans novembre.


Maó, 13 de juny del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS