Notícies i actualitat

Comissió Mixta de Transferències

Data : 26/02/2018

La Vicepresidenta del Consell Insular i consellera de Promoció Turística i Cooperació Local, Maite Salord, i el Conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, han assistit aquests dimarts a la Comissió Mixta de Transferències, durant la qual s’ha tractat, entre altres temes, el traspàs de competències en matèria turística.

Entre els punts tractats durant la Comissió, destacar que s’han atès les demandes de Menorca pel que fa a l’acceptació del Govern Balear de fer-se càrrec dels contractes per a les tres grans fires turístiques on Menorca hi participa. Aquest fet suposa per a Menorca un estalvi econòmic tot i que el Consell Insular seguirà participant en les decisions sobre aquests contractes.

Aquest any 2018, el Consell Insular de Menorca li correspon assumir la Vicepresidència i segona secretaria de la Comissió. Així, durant la Comissió, també s’ha nomenat com a Vicepresidenta de la Comissió a la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora. La Vicepresidenta suplent de la Comissió, serà la Vicepresidenta del Consell Insular, Maite Salord.

Els acords arribats durant la Comissió Mixta celebrada avui s’hauran de ratificar a les sessions plenàries de cada Consell Insular, i un cop ratificades s’hauran de tornar a portar al Consell de Govern per a la seva aprovació definitiva.


Maó, 26 de febrer de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS