Notícies i actualitat

El Consell accepta l’herència d’una ciutadana anglesa que permetrà invertir 73.630 euros en la millora del Servei insular d’Acollida d’Animals de Menorca

Data : 06/02/2018

El Consell Insular de Menorca va aprovar ahir dilluns en Consell Executiu l’acceptació de l’herència de la britànica, la sra. Joyce Walchester. Aquesta donació permetrà complir amb una de les voluntats de la ciutadana anglesa, la de posar part del seu patrimoni a l’abast de la institució insular per tal que es pugui invertir en el Servei insular d’Acollida d’Animals de Menorca.

La sra. Joyce Walchester va expressar en el seu testament la voluntat que el 12% del seu patrimoni, l’anomenada “herència anglesa” fou destinat -a través d’un ingrés en efectiu- al Consell a la millora del benestar animal. De la mateixa manera, a la institució insular li correspon un 12% de la venda d’un immoble de la seva propietat a Binixíquer. Així el departament de Cooperació Local va rebre en el seu dia un total de 43.630 euros als quals se sumarà, un cop es vengui el xalet situat a prop de Sant Climent, 30.000 euros més que es corresponen al 12% fixat per la venda de l’habitatge.

La vicepresidenta i consellera de Cooperació Local, Maite Salord, ha agraït especialment el fet de poder comptar amb una partida que permetrà du a terme accions de millora en els centres de Maó i Ciutadella que depenen del Servei insular d’Acollida d’Animals de Menorca. En aquest sentit, el departament de Cooperació Local treballa en la definició de les actuacions més urgents juntament amb la nova adjudicatària del servei i les protectores d’animals de Maó i Ciutadella. “L’objectiu és poder definir les actuacions als centres i actuar el més prest possible, sempre escoltant a totes les parts i tenint en compte l’experiència en la seva tasca a favor del benestar animal”, ha afirmat la directora insular Raquel Marquès.

L’acceptació de l’herència de la sra. Joyce Walchester suma un total de 73.630 euros.


Maó, 6 de febrer de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS