Notícies i actualitat

El Consell Insular continua amb el Pla +TIC oferint noves accions formatives

Data : 28/09/2017

El Consell Insular de Menorca, des de l’àrea d'Ocupació i Innovació, i el Govern Balear, des de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, emprenen de nou el programa d’accions formatives Pla +TIC per tal de potenciar l'accessibilitat de les petites i mitjanes empreses a les noves tecnologies i millorar les competències digitals de la població activa.

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha afirmat que «la finalitat és aportar el coneixement necessari i la visió pràctica suficient sobre les possibilitats que ofereixen aquestes noves tecnologies als perfils emprenedors, directius i tècnics perquè puguin establir les estratègies competitives més adequades en cadascuna de les seves empreses o negocis».

Els cursos que durant aquest darrer trimestre el Consell Insular ha programat es componen d’un total de sis accions formatives al CentreBit Menorca:

- Introducció a l'aplicació i ús dels dispositius mòbils a la PIME
30 i 31 d'octubre - De 17:00 a 20:00h

- Xarxes socials i petits negocis
6, 7, 8 i 9 de novembre - De 17:00 a 20:00h

- Introducció a la reputació online
13 i 14 de novembre - De 17:00 a 20:00h

- Creativitat aplicada a nous models de negoci
1 de desembre - De 09.00 a 14.00h

- Introducció al Revenue Management
11, 12, 13 i 14 de desembre - De 17:00 a 20:00h

- Certificats digitals i Administració electrònica
19 de desembre - De 17:00 a 20:00h


A dins del programa destaca el taller sobre creativitat aplicada a nous models de negoci que serà impartit pel divulgador econòmic, consultor tecnològic i conferenciant internacional Marc Vidal.

La informació detallada dels mateixos es troba al web formaciotic.cime.es on també s’hi poden realitzar les oportunes preinscripcions.Per estar informats de les noves activitats i aprofitar altres informacions es pot seguir l'actualitat del Pla +TIC a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Enllaços relacionats:

formaciotic.cime.es


https://www.facebook.com/plamesticmenorca


http://twitter.com/mesTICmenorcaMaó, 28 de setembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS