Notícies i actualitat

Menorca s'obre pas a París

Data : 28/09/2017

FRAMLa Fundació Foment del Turisme de Menorca participa aquests dies a la fira IFTM Top Resa, el principal saló destinat als professionals del turisme a França.

Les prestigioses revistes L’Express Styles i Point de Vue es fan ressò dels atractius de l’illa més enllà de l’estiu, fent especial incidència en els recursos naturals, el turisme actiu, el patrimoni i la gastronomia.

Un any més, Menorca està present a la fira IFTM Top Resa de París, el principal saló destinat als professionals del turisme a França. Durant quatre dies, del 26 al 29 de setembre, destinacions d’arreu del món hi mostren els seus productes en els àmbits de l’oci, els negocis i els esdeveniments.

La participació a aquesta fira forma part del full de ruta adoptat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca per millorar el posicionament de la marca Menorca en els mercats europeus considerats estratègics, un dels quals és el francès.

Certament, l’arribada de turistes gals ha crescut exponencialment en el darrer lustre, una tendència que va camí de confirmar-se també aquest any. Segons les dades fetes públiques per AENA, d’abril a agost han arribat a Menorca en vols directes un total de 54.412 turistes francesos, mentre que l’any passat, d’abril a octubre, en van arribar 51.361. Dos mesos menys i 3.000 francesos més.

Entre les accions que duu a terme la FFTM al mercat francès, destaquen les campanyes online i offline adreçades a mobilitzar el client d’elevat poder adquisitiu. Aquests dies a París, en el marc de la fira, es pot veure el resultat d’una d’aquestes accions: la publicació a la prestigiosa revista L’Express Styles d’un reportatge sobre Menorca a pàgina completa. I la setmana que ve serà la influent revista Point de Vue la que inclourà un especial sobre l’illa. En ambdós casos es cerca subratllar l’atractiu de Menorca més enllà de l’estiu (a L’Express Styles diuen, literalment, “Minorque, une destination nature, culture et gastronomie pour prolonger l’été à 2 heures de Paris”).

Fira professional de referència Al marge de fer una passa més en el desplegament de l’estratègia de promoció marcada a principi d’any, l’assistència a fires professionals d’aquest tipus s’ha de veure també en clau operativa. I és que és en aquests espais on es poden incrementar els contactes i acords de comercialització amb operadors i intermediaris francesos.

Les dades de la IFTM – Top Resa de l’any passat posen de manifest la seva importància en el circuit turístic europeu: 31.000 professionals, dels quals al voltant del 40% foren agents de viatges, 1.600 marques de 160 destinacions diferents, 555 expositors i una superfície de prop de 30.000 metres quadrats.

Maó, 28 de setembre del 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS