Notícies i actualitat

El Consell destina 10.000 euros al foment de l’ús del català en el sector empresarial i als clubs esportius de Menorca

Data : 04/07/2016

Dijous passat, dia 30 de juny, va sortir publicada en el BOIB la convocatòria d’ajuts de minimis del CIM per al foment de l’ús del català en el sector empresarial i clubs esportius de Menorca per al 2016.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar suport a les actuacions de foment de l’ús de la llengua catalana que es duguin a terme en establiments comercials i turístics, a la indústria i als clubs esportius de l’illa.

Per açò, se subvencionen les actuacions en català següents:

a) Retolació exterior i interior
b) Etiquetatge de productes
c) Elaboració i edició de material: factures, catàlegs, bosses, targetes, cartes de restaurant, manuals d’instruccions, fulls divulgatius, carnets, paper de carta, sobres, etc.
d) Disseny de pàgines web

Els ajuts poden anar des del 100 % de l’import de l’actuació que es dugui a terme en cas que tengui un cost inferior a 200 euros fins als 500 euros d’ajuda en el cas de presentar un pressupost de més de 900 euros.

Aquesta convocatòria va destinada a actuacions de foment de l’ús del català que s’hagin realitzat des de principi d’any.

Tota la informació i la documentació necessària per presentar-se a aquesta convocatòria es pot trobar en el següent enllaç del web del CIM:

http://cime.es/GesServeis/Gestion.aspx?IDGESTION=900100134

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 de setembre de 2016.


Maó, 4 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS