Foto
Maite Salord Ripoll

Tel.: 971 355 995
Fax: 971 351 801
Correu electrònic: maite.salord@cime.es

Descripció del departament:

Comprèn l’activitat pròpia del Consell Insular en relació amb les matèries d'ordenació i gestió del territori, urbanisme, habitabilitat, litoral, ordenació turística i llicències integrades d'activitat.

Estructura Orgànica:

Contactar
 
 
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
Consorci Sòl Rústic Consorci Sòl Rústic Consulteu aquí els estatuts del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística al sòl rústic de l'illa de Menorca, ens que integren Consell i ajuntaments
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Punt d'informació cadastral Punt d'informació cadastral Enllaç al web de l’Oficina virtual del Cadastre, dependent del Ministeri d’Economia i Hisenda.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS