Planificació i iniciativa emprenedora en petits negocis i microempreses

Nivell del certificat de professionalitat:
3

Competència general:
Planificar iniciatives i activitats empresarials en petits negocis o microempreses

Normativa:
RD 1692/2011, de 18 de novembre

Durada total:
120h

Mòduls:
Mòdul únic: Planificació i iniciativa emprenedora en petits negocis i microempreses (120h)

Data inici:
14/02/2018

Data final:
16/04/2018

Horari:
Dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 21h

Lloc de realització:
Centre Bit Menorca

Població:
Alaior

Data límit d'inscripció:
12/02/2018

Data de selecció:
12/02/2018

A qui s'adreça:
Adreçats prioritàriament a persones ocupades (màxim 30% alumnes desocupats). El 10% pot ser personal Adm.Pública. Només per aquesta convocatòria, els treballadors fixes discontinus en període de no ocupació es consideraran ocupats.

Requisits acadèmics:
Per accedir a aquest curs cal complir els requisits acadèmics establerts per als certificats de professionalitat de nivell 3: Disposar del títol de batxillerat. · Estar en possessió d’un CP de nivell 3. · Estar en possessió d’un CP de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional. · Tenir superat un mòdul formatiu que pertany al certificat de professionalitat que es vol accedir. · Estar en possessió del títol de tècnic d’un cicle formatiu de grau mitjà de la mateixa família professional. · Complir amb els requisits acadèmics d’accés als cicles formatius de grau superior, els quals són: o Haver superat el curs específic de formació per a l’accés a cicles formatius de grau superior. o Haver superat un cicle formatiu de grau mitjà i haver superat la prova d’accés a cicles formatius de grau superior. · Tenir superada la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys o 45 anys. · Tenir o superar les proves de competències clau necessàries per cursar amb aprofitament la formació del certificat de professionalitat.

Observacions:


Informació i inscripció:
Àrea d'Ocupació del CIM: 971.35.62.46 / joana.gonyalons@cime.es

Finançament:
SOIB


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS