Activitats administratives en la relació amb el client

Nivell del certificat de professionalitat:
Nivell 2

Competència general:
Realitzar les operacions de recepció i suport a la gestió administrativa derivada de les relacions amb el públic o el client, intern o extern, amb qualitat de servei, dins del seu àmbit d'actuació i responsabilitat, utilitzant els mitjans informàtics i telemàtics, i en cas necessari, una llengua estrangera, i aplicant els procediments interns i la normativa vigent.

Normativa:
RD 1210/2009, de 17 de juliol, modificat pel RD 645/2011, de 9 de maig.

Durada total:
800h

Mòduls:
MF0975_2: Tècniques de recepció i comunicació (90h) MF0976_2: Operacions administratives comercials (160h) MF0973_1: Enregistament de dades (90h) MF0978_2: Gestió d'arxius (60h) MF0977_2: Llengua estranjera professional per a la gestió administrativa en la relació amb el client (90h) MF0233_2: Ofimàtica (190h) MP0079: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (120h)

Data inici:
02/11/2017

Data final:
25/05/2018

Horari:
De 9 a 14h

Lloc de realització:
Academia Europa (Ciutadella)

Població:
Ciutadella

Data límit d'inscripció:


Data de selecció:


A qui s'adreça:
Adreçat a persones desocupades, inscrites al SOIB i usuàries d'un itinerari integral d'inserció: CIM, Creu Roja Menorca, F.Discapacitats, Projecte Home o Cáritas (RMI).

Requisits acadèmics:
És necessari complir al menys un dels següents requisits acadèmics: - Disposar del títol de graduat en ESO. - Haver superat el curs de 2n de BUP. - Estar en possessió d’un CP de nivell 2. - Estar en possessió d’un CP de nivell 1 de l'àrea d'Atenció social. - Estar en possessió del títol de tècnic auxiliar de l'àrea d'Atenció social. - Complir amb els requisits acadèmics d’accés als cicles formatius de grau mitjà que són: · Graduat en educació secundària obligatòria. · Haver superat la prova d'accés al cicle formatiu de grau mitjà regulada per l'Administració educativa. · Haver superat la prova d'accés de caràcter general als ensenyaments esportius de règim especial de grau mitjà i a les formacions esportives de nivell 1. · Haver superat la prova d’accés a qualsevol cicle formatiu de grau superior de formació professional. - Tenir superada la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys o 45 anys. - Tenir o superar les proves de competències clau necessàries per cursar amb aprofitament la formació del certificat de professionalitat.

Observacions:


Informació i inscripció:
S'ha de fer la inscripció a través del seu/va orientador/a laboral, en el marc d'un itinerari integral d'inserció.

Finançament:
SOIB


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS