Covid-19

    
 

Cita prèvia

    
 

Projecte de Pressupost General 2020Projecte de Pressupost

    
 

Oficina de l’Energia Menorca 2030

    
 
 
Notícies i actualitat Més notícies
 
 
13/08/2020
Finalitzen les obres de reforma de les deixalleries d’Alaior, Maó, Es Mercadal, Es Migjorn Gran i Sant Lluís

Al llarg del mes de juny de 2020 van anar finalitzant les obres de millora de cinc de les instal·lacions incloses a la xarxa de deixalleries de Menorca.

11/08/2020
Adjudicació del servei d’operació i manteniment del parc eòlic de Milà

El Consorci de Residus i Energia de Menorca ha adjudicat a l’empresa Moncobra el contracte per a la prestació del servei d’operació i manteniment del parc eòlic de Milà, en ser la millora de les tres ofertes rebudes.

07/08/2020
L’escriptora i poeta Carme Cloquells, protagonista d’una nova entrega de la campanya “Biblioficcions”

L’escriptora i poeta Carme Cloquells Tudurí (Maó, 1963) és la protagonista d’una nova entrega de la campanya de la Xarxa de Biblioteques de Menorca «Biblioficcions. Aficiona’t a la lectura».

06/08/2020
Continua augmentant el nombre de vehicles elèctrics i el seu ús a Menorca

L'últim informe del Consorci de Residus i Energia de Menorca constata que la demanda energètica per càrrega de vehicle elèctric ha augmentat durant la primera meitat de l’any entre 2019 i 2020, tot i els mesos de confinament per la Covid-19

     
04/08/2020
La Xarxa de biblioteques de Menorca canvia d’imatge

Aprofitant l’avinentesa, s’ha canviat la seva imatge corporativa, de manera que s’ha creat un nou logo i se l’ha adaptat pel 35è aniversari.

03/08/2020
El Consell Insular mostra el seu desacord amb l'anunci de l’AIREF de substituir o reformular el descompte de resident

La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha remès una carta per escrit al Ministre José Luís Ábalos per traslladar al Govern central el rebuig de la institució menorquina sobre el recent anunci d’Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIREF) a través del qual proposa la substitució i/o reformulació del descompte de resident del 75%.

01/08/2020
L’Agenda Urbana a la Fresca posa de manifest el compromís i els reptes de Menorca amb el desenvolupament sostenible

Una plaça pública del centre d’un poble, el Pla de sa Creu de Sant Lluís, va acollir ahir la presentació de Menorca com a illa pilot d’Agenda Urbana, manifestant el compromís de totes les institucions implicades per convertir les ciutats i zones urbanes

31/07/2020
La Fundació Foment del Turisme publica la seva nova agenda digital d’activitats i esdeveniments

Amb l’objectiu d’unificar tots els esdeveniments i activitats d’interès per a l’oferta turística de Menorca, la Fundació Foment del Turisme ha renovat la seva agenda digital d’activitats que estan previstes que se celebrin a Menorca, ja siguin de caràcter cultural, turístic, esportiu o festiu.

     
31/07/2020
Poesia, música i pintura es tornaran a donar la mà en la XV edició d’Illanvers, que enguany se celebra dia 8 a la fortalesa de La Mola

Poesia, música i pintura es tornaran a donar la mà en la XV edició d’Illanvers, un clàssic de l’estiu menorquí que se celebrarà a la fortalesa de La Mola, a Maó, dia 8 d’agost a les 21.30 hores.

31/07/2020
L’Agenda Urbana de Menorca arranca amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament urbà més sostenible

La designació de Menorca com a illa pilot d’Agenda Urbana comença el seu recorregut amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament urbà més sostenible a nivell social, econòmic i mediambiental. L’acte públic L’Agenda Urbana a la Fresca que organitza el Consell Insular avui vespre a Sant Lluís exposarà què implica i quines passes es faran gràcies a aquesta elecció com a territori pilot per part de l’Agenda Urbana Espanyola.

31/07/2020
El Consell treu l’oferta de contracte menor d'assistència tècnica per a l'organització i la gestió de la XVI Fira del Llibre en Català a Menorca

Dilluns passat es va publicar en el tauler d’edictes del Consell Insular l’oferta de contracte menor d'assistència tècnica per a l'organització i la gestió de la XVI Fira del Llibre en Català a Menorca (2020), que promou el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i que es durà a terme els dies 6 i 7 de novembre de 2020.

30/07/2020
La 31 edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca serà online i monogràfica sobre la pandèmia de la Covid-19

Del 16 al 23 de setembre, l’Escola de Salut Pública de Menorca celebrarà enguany la seva 31 edició amb un format completament diferent a les convocatòries d’aquests últims trenta anys. Per primera vegada serà online i monotemàtica, amb un programa dedicat íntegrament a la pandèmia de la Covid-19.

     
29/07/2020
Homenatge institucional a les víctimes de la Covid-19 a Menorca

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada per la resta de membres de l’equip de govern i altres autoritats de l’illa, ha participat avui a l’homenatge a les víctimes de la Covid-19 a Menorca que ha tingut lloc al pati exterior del Museu de Menorca. L’acte ha tingut com a element protagonista l’encesa de 14 espelmes en record de les persones que han mort durant la pandèmia a Menorca.

29/07/2020
El 82% de les modalitats esportives han confirmat la participació en els jocs esportius en edat escolar la pròxima temporada

Des del programa d'Esport en Edat Escolar del Departament d'Esports del Consell Insular de Menorca es proposa un canvi de paradigma pel que fa a l'esport en edat escolar.

28/07/2020
El Consorci de Residus i Energia de Menorca i el Ministeri de Defensa signen l'acord de cessió de terrenys per a la instal·lació d'una torre anemomètrica a la base de Sant Isidre

El Consorci de Residus i Energia de Menorca i el Ministeri de Defensa, han formalitzat la signatura de la concessió demanial per la qual es permetrà emplaçar una torre anemomètrica en terrenys de la base militar de Sant Isidre, en les proximitats del parc eòlic de Milà. Aquesta instal·lació estarà destinada a la presa de dades de vent i altres paràmetres atmosfèrics, amb l'objecte de determinar el potencial eòlic real de l'entorn de Milà i quines característiques hauran de reunir els aerogeneradors per tal de fer viable una repotenciació

24/07/2020
La Fundació Foment del Turisme i Vueling conviden a 50 sanitaris d’Andalusia a conèixer Menorca

Aquest matí han aterrat a Menorca 50 sanitaris provinents d’Andalusia a través de la ruta Sevilla-Menorca de Vueling. Es tracta d’una acció conjunta entre la Fundació Foment del Turisme i Vueling per transmetre un missatge de gratitud a la gran tasca que els professionals sanitaris

     
24/07/2020
El Consell Insular inicia les visites guiades al Llatzeret

El Consell de Menorca, va reprendre ahir les visites guiades al Llatzeret, una iniciativa amb la qual vol fer més accessible a la població resident i turista un dels elements patrimonials més emblemàtics i valuosos de Menorca. La prestació del servei, que s’allargarà fins a final d'any, l’assumirà l’empresa Viatges Magon.

23/07/2020
Es presenten els primers resultats del Pla Estratègic de Promoció Turística amb motiu de la Covid-19

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha presentat avui l’estat del desenvolupament del Pla Estratègic de Promoció Turística amb motiu de la Covid-19 al seu patronat. L’òrgan directiu de l’ens de promoció turística, format per representants del sector públic i privat, ha pogut conèixer els primers resultats de les accions establertes en el document que marca el full de

22/07/2020
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports unifica la seva imatge corporativa amb l’objectiu d’arribar d’una manera més directa a la ciutadania

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports de Consell Insular de Menorca unifica la seva imatge corporativa amb l’objectiu d’arribar d’una manera més directa als usuaris. Davant el gran volum de serveis, programes i centres que depenen d’aquest Departament, a final de l’any passat es va posar en marxa el projecte per a la creació d’una nova imatge gràfica amb una sola marca paraigua per a tot el departament i tres submarques per als serveis de Cultura, Esports i Joventut.

22/07/2020
El Llatzeret adequa una sala per a congressos amb capacitat per a 260 persones i dotada de tots els equipaments

Avui s’ha inaugurat la sala de congressos del Llatzeret, amb una capacitat per a 260 persones i dotada de tots els equipaments necessaris per dur-hi a terme esdeveniments de primer nivell. Es tracta d’una feina feta durant els darrers dos anys i que ha consistit, bàsicament, en les següents intervencions:

     
 
Serveis destacats
            
Tauler d'anuncismés anuncis
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS