Altres organismes

Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca
Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de MenorcaLa Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca té com a misssió atendre les necessitats de les persones amb discapacitat per millorar- ne les condicions de vida i les de les seves famílies. La seva activitat s'estructura en torn a dos grans eixos: vetllar pels drets i la dignitat del col·lectiu de persones amb discapacitat; i prestar tota una sèrie de serveis com ajuda a domicili, rehabilitació, fisioteràpia, logopèdia, suport psicològic, centre ocupacional, centre de dia, habitatges tutelats, inserció laboral, escola i tallers de família i intèrprets de llenguatge de signes, entre altres.

Av. de Palma de Mallorca, 1, Ciutadella / Camí de Trepucó s.n. (C.P. Carles Mir), Maó
Tel.: 971481046
Fax: 971484279
Correu electrònic: fundaciodiscap@gmail.com

Departaments Relacionats

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Web sobre adopcions i acolliments Web sobre adopcions i acolliments Aquí podeu informar-vos dels tràmits i procediments que s'han de seguir per adoptar o acollir un menor.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Actualització de dades del títol de família nombrosa Actualització de dades del títol de família nombrosa Actualització de dades del títol de família nombrosa
Salut jove Salut jove
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS