Altres organismes

Fundació Foment del Turisme de Menorca
El Consell de Menorca va crear l'any 2006 la Fundació Destí Menorca amb la finalitat d'agilitar les activitats d'informació turística, crear nous productes i impulsar i desenvolupar la millora contínua mitjançant el Sistema Integral de la Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED).

El 30 de juny de 2015 es va publicar al BOIB l’aprovació definitiva de la modificació dels estatuts de la Fundació Destí Menorca, que passa a partir d’ara a anomenar-se Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Actualment, la Fundació Foment del Turisme de Menorca gestiona tots els recursos en matèria de producte i promoció turística i s'encarrega, per tant, de promoure i desenvolupar el turisme a Menorca i a l'exterior. Entre els productes turístics que promou i desenvolupa destaquen les estacions nàutiques, el producte eqüestre i el Menorca Convention Bureau.
De la mateixa manera, la Fundació Foment del Turisme de Menorca gestiona la xarxa d'oficines d'informació turística i la xarxa de centres d'interès cultural a Menorca, i continua impulsant el Sistema Integral de la Qualitat Turística Espanyola en Destinació.

Pressupost 2016 Fundació Foment del Turisme de Menorca

C. Camí des Castell 28, 07702 Maó
Tel.: 971368678
Fax: 971360167

Departaments Relacionats

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS