Serveis
 

Ordenació Turística


El Servei d'Ordenació Turística s'ocupa de les tasques compreses en les següents àrees temàtiques:oferta de restauració, hotels, apartaments, habitatges turístics de vacances, empresaris d'habitatges turístics vacances, comercialitzadors d estades turístiques, agències de viatge, guies turístics i expedients sancionadors. Els seus objectius i funcions són:

- Concedir les autoritzacions o habilitacions administratives de les empreses turístiques i persones físiques o jurídiques que es dediquen de manera professional a la prestació de serveis en l'àmbit de les activitats turístiques; serveis d'allotjament; activitats de mediació o d'organització de serveis turístics; serveis de restauració; serveis d'informació, orientació o assistència a grups de persones en excursions, i comercialització d'estades turístiques en habitatges.
- Autoritzar noves places turístiques sota els paràmetres de qualitat establerts, aplicant les directrius per al creixement de les zones turístiques que s'estableixen en el Pla territorial insular.
- Gestionar el Registre insular d'empreses, activitats i establiments turístics de Menorca, en què s'inscriuen les empreses turístiques i els establiments turístics un cop han obtingut l'autorització d'obertura corresponent.
- Exercir la funció inspectora i sancionadora en matèria de turisme, vetllant pel compliment de la llei i les disposicions que la complementen i despleguen.

Seu del CIM
Pl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó

Tel.: 971360879
Fax: 971368216
Gestions, tràmits i programes relacionats:
 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS