Esports


Correspon al Servei d'Esports desenvolupar les competències atribuïdes als consells insulars en matèria esportiva d'acord a la Llei 14/2006, de 17 d'octubre, de l'esport de les Illes Balears, a més de les establertes en la Llei 6/1994, de 13 de desembre.

El Servei d'Esports desenvolupa tot el seu marc competencial a través de tres seccions: esport base, promoció esportiva i gabinet de medicina esportiva.

Seu del CIMPl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó
Tel.: 971360849
Fax: 971368216
 
Noticies relacionades
 
 
15/01/2021
Noves mesures sanitàries en matèria d’Esports

A partir del dissabte 16 de gener, Menorca estarà en nivell 4 d’alerta sanitària. En matèria esportiva implicarà alguns canvis respecte al nivell 3, principalment els següents:

11/01/2021
81.300 € destinats a ajuts per a la pràctica esportiva en la infància i joventut (de 3 a 30 anys)

El passat dia 28 de desembre es va aprovar la convocatòria d'ajuts per a la pràctica esportiva en la infància i joventut (de 3 a 30 anys) per la temporada 2020-2021. Aquesta convocatòria està habitualment dotada amb 40.000 € i té com a objectiu ajudar a famílies i clubs a fer front part de l'import de les quotes per a la pràctica de l’esport en centres esportius.

14/12/2020
Projecte ONA: Tallers apodera't

El projecte ONA, de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Menorca, presenta com a novetat, per a aquesta temporada esportiva, els tallers Apodera’t. Una proposta dissenyada exclusivament per dones i per a dones, centrada en l’apoderament de la figura femenina, a partir d’un ampli ventall de tècniques per a la millora de l’autoestima i el creixement personal.

27/11/2020
Projecte ONA: Tallers apodera't

El projecte ONA, de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Menorca, presenta com a novetat, per a aquesta temporada esportiva, els tallers Apodera’t. Una proposta dissenyada exclusivament per dones i per a dones, centrada en l’apoderament de la figura femenina, a partir d’un ampli ventall de tècniques per a la millora de l’autoestima i el creixement personal.

     
17/11/2020
El Consell Insular de Menorca vol garantir que els nostres joves puguin fer esport

Les normes actuals de la Federació Espanyola de Futbol i la FIFA no permeten que els infants i joves nouvinguts puguin practicar aquest esport, tot i ser ciutadans de la nostra societat, ja que no se’ls hi permet tramitar la seva fitxa federativa.

16/11/2020
Nou catàleg d’activitats multiesportives

El Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca treu el catàleg d’activitats multiesportives per substituir les macrotrobades que estaven previstes dins els Jocs Esportius en Edat Escolar.

11/11/2020
Els jocs esportius segueixen amb força

Un grup de 60 esportistes de natació, de categoria benjamí i aleví, inicià el passat cap de setmana la competició dels Jocs Esportius en Edat Escolar a la piscina municipal Tita Llorens de Ciutadella

03/11/2020
2ª Edició Formació Jocs Esportius en Edat Escolar

El Consell Insular de Menorca posa en marxa la segona edició de la formació gratuïta dels Jocs Esportius en Edat Escolar.

     
29/10/2020
Menorca acollirà l’ Estrella Damm Master Final 2020

El Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i l’empresa organitzadora del World Padel Tour han arribat a un acord de col·laboració que convertirà Menorca en la seu de l'Estrella Damm Master Final 2020 del circuit World Padel Tour

26/10/2020
Els jocs esportius en edat escolar s'estrenen amb el karate

Dissabte passat va tenir lloc al poliesportiu de Maó la primera competició que s’inclou dins els Jocs Esportiu en Edat Escolar.

15/10/2020
Cursa per a tothom dissabte 17 d'octubre a Ciutadella

Després del calendari de curses per a tothom que s'ha desenvolupat aquest estiu durant els mesos de juliol i agost, el pròxim dia 17 d'octubre se celebra a Ciutadella una cursa presencial amb l'objectiu de reviure l'ambient dels darrers 20 anys, on milers de participants han corregut a tots els municipis de Menorca

01/10/2020
Inici del programa Dona, Arc i Salut

El programa Dona, Arc i Salut, impulsat des del Projecte ONA de l’àrea d’Esports del Consell Insular de Menorca, amb la col·laboració del Club d’Arc de Maó i l’Hospital General Mateu Orfila, estrena temporada esportiva aquest dijous 1 d’octubre amb nous nivells per a dones afectades de limfedema.

     
27/09/2020
El Consell Insular lamenta que aquest any no es puguin celebrar els International Island Games

Ahir l'Associació dels IGA va comunicar la seva decisió suspendre l'edició dels jocs IGA a Guersney 2021. Segons el seu comunicat, l'associació valora que la situació actual no permet la possibilitat de dur a terme uns jocs esportius amb les mesures de seguretat òptimes. En el mateix comunicat, l'associació manifesta la seva intenció d'organitzar els propers jocs IGA el més prest possible. Des del Consell Insular de Menorca i l'Associació IGA a Menorca es respecta la decisió i comparteix la preocupació pel que fa a la situació sanitària actual en l'àmbit mundial. Al mateix temps, la institució menorquina i la comunitat IGA manifesten la seva voluntat de seguir treballant amb el projecte, adaptant-se a les circumstàncies actuals, amb l'objectiu de fer possible la participació dels esportistes i equips menorquins en les pròximes edicions dels jocs. Per al Consell Insular de Menorca, el projecte IGA és un esglaó més en el creixement dels esportistes menorquins en la seva trajectòria esportiva i permet tenir una experiència esportiva i social única.

22/09/2020
L'Estrella Damm Menorca Open ha estat presentat aquest dimarts en el Club Marítim Maó

Aquest matí s'ha presentat la setena prova de la temporada del World Padel Tour

22/09/2020
Es reprenen els entrenaments i competicions esportives amb contacte

Ahir van tornar a estar permesos els entrenaments i les competicions amb contacte a partir de la categoria infantil dels esports d'equip

25/08/2020
Surt a licitació la gestió del programa Menorca Borina

L’objectiu d’aquest projecte, inclòs en el programa d’activitats del Gabinet de Medicina Esportiva del Consell Insular, és promocionar l’activitat física i l’exercici físic per a la millora de la salut de la població de Menorca.

     
29/07/2020
El 82% de les modalitats esportives han confirmat la participació en els jocs esportius en edat escolar la pròxima temporada

Des del programa d'Esport en Edat Escolar del Departament d'Esports del Consell Insular de Menorca es proposa un canvi de paradigma pel que fa a l'esport en edat escolar.

     
Destacats
 
 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ