Departaments > Ocupació, Habitatge i Cooperació Local > Direcció Insular d'Ocupació, Innovació i Cooperació Local

Serveis

Formació per a l'Ocupació

Els objectius i funcions del Servei de Formació per a l'Ocupació són:

- Afavorir la formació al llarg de la vida de les persones treballadores, millorant la seva capacitació professional i desenvolupament personal.
- Proporcionar a les persones treballadores els coneixements i les pràctiques adequades a les competències professionals requerides en el mercat de treball i a les necessitats de les empreses.
- Afavorir la inserció laboral de les persones treballadores desocupades en aquells àmbits i/o sectors que necessiten personal format o que poden esdevenir nous filons d'ocupació.
- Preparar persones per a que puguin accedir a llocs de feina en sectors econòmics o perfils professionals on hi ha una mancança de personal format.
- Millorar l'ocupabilitat, especialment d'aquelles persones que tenen majors dificultats de manteniment del treball o d'inserció laboral.


Què ofereix el servei?

Aquest servei ofereix, bàsicament, una formació inclosa dins els Fitxer d'Especialitats Formatives. Les especialitats formatives s'enquadren dins les famílies professionals establertes en el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. A més, les accions formatives que condueixen a l'obtenció d'un certificat de professionalitat ofereixen una certificació vàlida a tot l'Estat.

La formació que s'ofereix respon a criteris de qualitat i adaptada a les necessitats del mercat laboral i en professions que poden esdevenir nous filons d'ocupació. I el que es pretén és fomentar una millor qualificació de la població activa mitjançant la formació. Seu del CIM
Pl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó
Tel.: 971356246
Fax: 971368216

Correu electrònic: formacio@cime.es

Gestions, tràmits i programes relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS