Maite Salord Ripoll

foto
Medi Ambient i Reserva de Biosfera

Tel.: 971 355 993
Fax: 971 351 801
Correu electrònic: maite.salord@cime.es


Maite Salord Ripoll (Ciutadella de Menorca, 1965), professora de Llengua i Literatura Catalanes a l’IES M. Àngels Cardona de Ciutadella i membre de l’Institut Menorquí d’Estudis, ha publicat diferents articles sobre literatura menorquina i ha editat el volum Entremesos I de Vicenç Albertí i Vidal (IME, 1997).

Ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals destaquen l’Illa de Menorca” de narració curta (1999) amb “Flor de gessamí” o el Premi Ciutat d’Olot de narrativa juvenil amb la novel·la Mar de boira (la Galera, 2004). Va quedar finalista del Premi Sant Jordi de novel·la 2006 amb l’obra La mort de l’ànima (Proa, 2007). El 2014 va publicar la seva darrera novel·la L’alè de les cendres (Editorial Arrela).

Va ser regidora de l’Ajuntament de Ciutadella del 2005 al 2012. Del març del 2009 al maig del 2011, va ser-ne la responsable de l’àrea de Cultura i Projecte de Ciutat. Del 2011 al 2015, també va ser consellera del Consell Insular de Menorca i, des del desembre de 2012, Coordinadora del PSM Més per Menorca.

Durant la legislatura 2015-2019 ha estat:
Presidenta i Consellera Executiva de Carreteres i Mobilitat des de juliol de 2015 fins juny de 2016
Presidenta i Consellera Executiva de Promoció Turística i Cooperació Local des de juny de 2016 fins juliol de 2017
Vicepresidenta primera i Consellera Executiva de Promoció Turística i Cooperació Local des del 2017 fins juliol de 2019.

RÈGIM DE DEDICACIÓ: Exclusiva
  
VicepresidentaVicepresidència
VicepresidentaConsellers executius
Vocal Grup Més per MenorcaComissió de Govern
VicepresidentaConsell Executiu
Consellera (Grup Més per Menorca)Comissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals
Consellera (Grup Més per Menorca)Comissió Especial de Comptes
Portaveu Grup Més per MenorcaJunta de Portaveus
Consellera (Grup Més per Menorca)Ple
PresidentaConsell Econòmic i Social de Menorca

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS