Pilar Pons Faner

foto


Correu electrònic: pponsfaner@gmail.com


PILAR PONS FANER. 5 d'agost de 1977, Ciutadella. És diplomada en Turisme. Compta amb una formació variada relacionada amb la direcció d'empreses, màrqueting i comerç electrònic.
S'ha desenvolupat professionalment en el sector nàutic, sent gerent d'una empresa d'activitats nàutiques durant 11 anys.


- RÈGIM DE DEDICACIÓ: Parcial
  
Vocal Grup PopularComissió de Govern
Consellera (Grup Popular)Comissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals
Consellera (Grup Popular)Comissió Especial de Comptes
Consellera (Grup Popular)Ple

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS