Susana Mora Humbert

foto
Presidència

Tel.: 971 356 234
Susana Mora Humbert

Susana Mora (Maó, 1982) és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat Oberta de Catalunya.

És advocada en exercici des del 2005. A més a més, des del 2007 és assessora laboral de la UGT-Balears, a la Unió Insular de Menorca i des del 2013 Mediadora del Tribunal d’Arbritatge i Mediació de les Illes Balears. Actualment es troba en període d’excedència.

La passada legislatura va assumir el càrrec de Presidenta del Consell (2017-2019), de Vicepresidenta primera (2015-1017), de consellera d’Ordenació del Territori i Turisme (2016-2019) i de consellera d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports (2015-2016).

Actualment també és Secretària General del PSOE Menorca.

Règim de dedicació: Exclusiva
  
PresidentaPresidència
PresidentaConsellers executius
PresidentaComissió de Govern
PresidentaConsell Executiu
PresidentaComissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals
PresidentaComissió Especial de Comptes
PresidentaJunta de Portaveus
PresidentaPle

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS