Departaments > Medi Ambient i Reserva de Biosfera

Direcció Insular de Reserva de Biosfera

La Direcció Insular de Reserva de Biosfera és l'encarregada de gestionar la Reserva de Biosfera de Menorca i les seves funcions són principalment la divulgació i gestió dels valors ambientals de Menorca que van permetre la seva declaració l'any 1993. En aquest sentit es contemplen projectes de divulgació, seguiment, investigació i gestió directa sobre el medi ambient, especialment en els temes relacionats amb la gestió de la biodiversitat i dels vectors ambientals (residus, aigua i energia) a Menorca.

A més, a la Direcció Insular es gestiona directament la seu internacional de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres.

Podeu obtenir més informació a l'adreça www.biosferamenorca.org

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Consorci de residus i energia Consorci de residus i energia Visita el web del Consorci de residus urbans i energia de Menorca, ens integrat pel Consell i els vuit ajuntaments de l’illa.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS