Comunicació de modificacions de l'activitat d'una escola de formacióDarrera modificació: 11/06/2019

Tramitar.

Objecte del Tràmit: Comunicar qualsevol canvi que es produeixi en l'activitat d'una escola de formació de temps lliure infantil i juvenil.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports
 
Qui ho pot demanar: Qualsevol escola de formació de temps lliure infantil i juvenil que hagi presentat prèviament la declaració responsable comunicant l'activitat de l'escola de formació i vulgui comunicar la modificació en l'activitat d'una escola de formació de temps lliure infantil i juvenil.
 
Requisits a complir: Les escoles de formació de temps lliure infantil i juvenil han d'estar reconegudes oficialment i inscrites en el Cens d'escoles de formació de temps lliure.

 
Documentació a presentar: El formulari de comunicació de modificacions en l'activitat d'una escola de formació de temps lliure infantil i juvenil.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: NOMÉS PERSONES FÍSIQUES - Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) Maó / Ciutadella
Per telèfon (només informació): 971356050
Per correu: NOMÉS PERSONES FÍSIQUES - Plaça de la Biosfera 5, 07703 Maó
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació): info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:

Terminis de ciutadà: Les circumstàncies imprevistes s'han de comunicar al més aviat possible i sense superar mai els deu dies hàbils des què es produeixin.
Terminis del Consell Insular: ---
Tarifes aplicables: Es tracta d'un tràmit gratuït
Resposta al ciutadà: ---
 
Marc Legal: -Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut (títol I, art. 2-20, i títol II, art. 21-36).
-Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.
 
Sentit del Silenci Administratiu: Estimatori.
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
Enllaços Relacionats: 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Revista Àmbit Revista Àmbit El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca estalviarà 48.000 euros durant la present legislatura, mitjançant la transformació de la Revista Àmbit, que edita l'esmentat Departament, de format paper a format digital.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
INJOVE INJOVE Consulta tota la informació sobre activitats i serveis adreçats a la joventut.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS