Sol·licitud de pagament del Contracte agrari reserva de biosfera de l'illa de Menorca (CARB)Darrera modificació: 12/03/2020

Tramitar.

Objecte del Tràmit: El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió ordinària de dia 10 de desembre de 2018, de conformitat amb les bases aprovades en data 19.3.2018 i publicades en el (BOIB núm. 76 de 21.6.2018), va adoptar l’acord d’aprovar la concessió dels ajuts per promoure pràctiques sostenibles a l’illa de Menorca (CARB) per l’any 2019.
Segons s’estableix a la base 12 dels ajuts, l’abonament de la prima global dels ajuts que es concedeixin a l’empara del CARB es farà quan s'hagin executat totes les accions objecte de subvenció, i es pagarà un cop els serveis tècnics del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera hagin emès un informe de compliment final dels compromisos.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament medi ambient i reserva de biosfera
 
Qui ho pot demanar: -
 
Requisits a complir: -
 
Documentació a presentar: Per sol·licitar el pagament s’haurà de presentar dins termini la sol·licitud de pagament, que s'han de presentar d’acord amb el model que consta en l’Annex III, han d'anar acompanyades de la documentació següent:
a) Factura justificativa i comprovant de pagament en el cas de compromisos que es computin amb un percentatge damunt el cost sense IVA.
b) Pla de dejeccions ramaderes, en cas de no haver-se presentat anteriorment a l’administració
c) Documentació que acrediti les hores de formació, en cas d'escollir el compromís de formació.
e) Documentació que acrediti haver col·laborat en un estudi, si s'escau.

El termini màxim per justificar l’acompliment dels compromisos adquirits serà el 31 de març de 2020.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: -
Per telèfon (només informació): 971 35 60 50
Per correu: -
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació):
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:
-
Terminis de ciutadà: Fins el 31 de març de 2020. La finalització del termini comptarà a partir del moment en què cessi l'estat d'alarma.
Terminis del Consell Insular: -
Tarifes aplicables: Es tracta d'un tràmit gratuït.
Resposta al ciutadà: -
 
Marc Legal: Bases de la convocatòria.
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS