Pressupostos participatius 2018

Els pressuposts participatius són una eina que pretén implicar a la ciutadania en la gestió d’una part de la despesa pública.

A partir de les propostes realitzades per la ciutadania s’escolliran un total de X propostes presentades. Mitjançant el vot directe de la ciutadania es decidirà quines s’incorporaran com a accions a realitzar en el pressupost insular.

Podran participar en l’elaboració i presentació de les propostes totes les persones majors de 16 anys i les entitats sense ànim de lucre a través d’una persona representant.

Les propostes presentades han de complir també els següents requisits: ser competència del CIM, donar resposta a una necessitat col·lectiva, ser viables tècnicament i econòmicament, no contradir els plans aprovats i respectar el marc jurídic i legal existent. A dins de les propostes no es poden incloure subvencions a entitats, ni finançament de projectes del CIM ja existents.

Les propostes es poden presentar de dia 5 de febrer a dia 18 de març de 2018.


Darrera modificació: 05/02/2018

Presentar una propostaDocuments Relacionats:
Enllaços Relacionats: 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS