Circuit d'escriptors (Pla SALM)Darrera modificació: 07/03/2017

Tramitar

Objecte del Tràmit: Donar un suport directe als creadors literaris en les seves activitats i com a conseqüència incidir en un doble sentit: fomentar la lectura dels nostres escriptors i facilitar-ne la seva difusió.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports
 
Qui ho pot demanar: Les entitats públiques o privades (ajuntaments, biblioteques, centres educatius, associacions i entitats culturals o cíviques, llibreries, empreses de gestió cultural, etc.) que facin una activitat amb la presència d’un autor.
 
Requisits a complir: Tipus d'actuacions incloses:

a) Presentació de novetat literària
b) Tertúlia literària
c) Debat
d) Lectura pública
e) Concert, recital, interpretació
f) Espectacle literari
g) Itinerari literari
h) Conferència d’autor
i) Taller de creació
j) Acte d’homenatge
k) Jornades d’estudi
l) L’autor a l’aula
 
Documentació a presentar: Formulari de sol·licitud.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial:
Per telèfon (només informació):
Per correu:
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació):
Altres:
Plana web:
 
Què ha de fer el ciutadà:
El tràmit es pot fer a algunes d'aquestes planes web:
www.cime.es
www.bibliomenorca.net

Terminis de ciutadà: 20 dies abans de la celebració de l’acte o activitat.
Terminis del Consell Insular: 7 dies.
Tarifes aplicables: -
Resposta al ciutadà: -
 
Marc Legal: Pla SALM (Suport a Autors Literaris de Menorca) aprovat per acord del Ple del Consell Insular de Menorca de dia 22 de gener de 2017.
 
Sentit del Silenci Administratiu: Negatiu.
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
Enllaços Relacionats: 
 
 
Dipòsit legal de Menorca Dipòsit legal de Menorca Posem al teu abast el servei de sol·licitud telemàtica de números de Dipòsit Legal de Menorca.
Fons Menorquí de Cooperació Fons Menorquí de Cooperació Associació sense ànim de lucre centrada en projectes de cooperació al desenvolupament.
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
UIMIR UIMIR UIMIR
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Revista Àmbit Revista Àmbit El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca estalviarà 48.000 euros durant la present legislatura, mitjançant la transformació de la Revista Àmbit, que edita l'esmentat Departament, de format paper a format digital.
Salut jove Salut jove
Xarxa de Biblioteques de Menorca Xarxa de Biblioteques de Menorca La Xarxa de Biblioteques de Menorca està formada per les biblioteques municipals i altres biblioteques d’accés públic.
Agenda Menorca Agenda Menorca A través d’aquest web el Consell difon l'activitat cultural que té lloc a Menorca. Entra-hi.
Web del Servei d'Assessorament Lingüístic Web del Servei d'Assessorament Lingüístic El Servei d’Assessorament Lingüístic del Consell disposa d’una nova pàgina web dedicada a la llengua catalana i l’assessorament lingüístic. Visita-la.
Web de l'IME Web de l'IME L’IME és un organisme autònom del Consell destinat a la recerca, promoció, recuperació i difusió de la cultura menorquina.
Portal de Cultura Portal de Cultura Amb aquest portal web el Consell de Menorca pretén apropar la informació de caire cultural a la ciutadania
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS