L'esport per a l'edat escolar: Competició

Les competicions en l’esport unificat són organitzades pel Consell Insular de Menorca juntament amb les delegacions menorquines de les federacions balears, a través de la signatura dels convenis de l’esport per a l’edat escolar. La competició es caracteritza per una sèrie de competicions (proves, lligues, campionats) i una final insular de cada esport. Les categories en les que es dur a terme l’esport unificat són: Iniciació, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet.

Aquesta competició té continuïtat amb les Fases Balears organitzades per la Direcció General d’Esports del Govern de les Illes Balears en les categories unificades, Infantil i Cadet.

On ens trobam:
Per poder contactar amb el servei de l’esport per a l’edat escolar podeu dirigir-vos a:

Consell Insular de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5, 07703 Maó
Tel.: 971360849 / 699992487
Adreça electrònica: menorca.esportescolar@gmail.com


Darrera modificació: 05/12/2013

Tramitar.Documents Relacionats:
Enllaços Relacionats: 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Revista Àmbit Revista Àmbit El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca estalviarà 48.000 euros durant la present legislatura, mitjançant la transformació de la Revista Àmbit, que edita l'esmentat Departament, de format paper a format digital.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
INJOVE INJOVE Consulta tota la informació sobre activitats i serveis adreçats a la joventut.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS