Campanya 'Al sol, amb precaució'

L'aparició d'alguns dels tumors malignes més freqüents està directament relacionada amb la quantitat de sol que s'ha pres i amb les cremades solars fortes patides durant la infància i l'adolescència.

Capacitar la població per fer una exposició solar responsable, per gaudir del sol protegint la pell, és l'objectiu d'aquesta campanya, que promou:

1. La fotoprotecció “natural” com la millor protecció: l'ús de gorres i de roba, evitar el sol a les hores fortes del migdia i cercar l'ombra.

2. L'ús correcte de les cremes fotoprotectores, com a acció secundària que complementa sense substituir-la la protecció natural.


Darrera modificació: 17/04/2012

Tramitar.Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS