Premi Francesc de Borja Moll de creació de contes i rondalles (2019)Darrera modificació: 21/02/2019Objecte del Tràmit: El Consell Insular de Menorca convoca el XVII Premi Francesc de Borja Moll, de creació de contes i rondalles, amb l’objectiu de fomentar el coneixement de la cultura popular i la creativitat literària, especialment el gènere narratiu de la rondallística, les llegendes i les faules, entre els estudiants de secundària de Menorca a través de la creació pròpia.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament de Cultura i Educació
 
Qui ho pot demanar: Es poden presentar a aquest premi tots els i les alumnes de secundària i de batxillerat de Menorca.
 
Requisits a complir: Cada concursant pot presentar un màxim de dues obres de tema lliure, que s'han de cenyir a l'estructura pròpia del gènere de la narrativa popular en forma de rondalles, llegendes i faules.
Les obres, que s’han de redactar en llengua catalana, han de tenir una extensió màxima de cinc fulls a doble espai i en lletra arial 12, i es poden presentar mecanografiades (dues còpies) o en suport digital.
 
Documentació a presentar: Les obres s’han de presentar amb títol i pseudònim. Dins un sobre a part, en el qual s’ha de repetir el títol i el pseudònim, han de figurar les dades personals de l’autor/a (nom, llinatges, adreça postal, adreça electrònica, telèfon, edat i curs) i del centre a què pertany.
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) Maó i Ciutadella
Per telèfon (només informació): 971 35 60 50
Per correu: Plaça de la Biosfera 5, 07703 Maó
Per FAX (només informació): 971 36 82 16
Correu electrònic (només informació): info.sac@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es
 
Què ha de fer el ciutadà:
Les obres s’han de presentar amb títol i pseudònim. Dins un sobre a part, en el qual s’ha de repetir el títol i el pseudònim, han de figurar les dades personals de l’autor/a (nom, llinatges, adreça postal, adreça electrònica, telèfon, edat i curs) i del centre a què pertany.
Terminis de ciutadà: Fins el 5 d'abril de 2019
Terminis del Consell Insular: ---
Tarifes aplicables: Es tracta d'un tràmit gratuït
Resposta al ciutadà: A través del dictamen del jurat qualificador, que se farà públic en el marc de la Festa del Llibre de 2019.
 
Marc Legal: Bases de la convocatòria
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
 
 
 
Enllaç a l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears Enllaç a l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears Consulta aquí l’articulat de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears.
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Reglament orgànic Reglament orgànic Coneix les normes que regeixen l’activitat política i administrativa del Consell.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Web del Servei d'Assessorament Lingüístic Web del Servei d'Assessorament Lingüístic El Servei d’Assessorament Lingüístic del Consell disposa d’una nova pàgina web dedicada a la llengua catalana i l’assessorament lingüístic. Visita-la.
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS