Dipòsit legal de publicacions menorquinesDarrera modificació: 10/07/2015

Tramitar

Objecte del Tràmit: La preservació del patrimoni bibliogràfic de Menorca (escrit, sonor, visual, audiovisual i digital) i permetre-hi l'accés amb finalitats culturals, d'investigació o informació.
 
Àmbit de responsabilitat: Oficina del Dipòsit Legal. Patrimoni Documental i Biblioteques - Departament de Cultura i Educació
 
Qui ho pot demanar: Estan obligats a sol·licitar el número de dipòsit legal els editors. Si l'editor obligat no l'ha sol·licitat, ho haurà de fer el productor, impressor, estampador o gravador, en aquest ordre.
Estan obligats a constituir el dipòsit legal els editors que tenguin el domicili, residència o establiment permanent a Menorca, sigui quin sigui el lloc d'impressió.
Els autors que s'autoeditin tindran les mateixes obligacions que els editors.
 
Requisits a complir: Les obres han d'estar editades a Menorca.
 
Documentació a presentar: a) Formulari de sol·licitud del número de dipòsit legal.
b) Formulari de dipòsit d'exemplars
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: Servei d'Atenció Ciutadana (SAC)
Per telèfon (només informació): 971 356050
Per correu: Pl. de la Biosfera, 5, 07703 Maó
Per FAX (només informació):
Correu electrònic (només informació): mams.arxiu@cime.es
Altres:
Plana web: www.cime.es i www.carpetaciutadana.org
 
Què ha de fer el ciutadà:
- Sol·licitar el número de dipòsit legal per a les publicacions. Es pot sol·licitar presencialment, per telèfon al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) o telemàticament a la web del CIM.
- Fer el dipòsit dels exemplars.

Terminis de ciutadà: Entrega d'exemplars: 2 mesos a partir de la data de sol·licitud del DL i sempre abans de la distribució
Terminis del Consell Insular: L'assignació de números és un tràmit de resolució immediata
Tarifes aplicables: Es tracta d'un tràmit gratuït.
Resposta al ciutadà: Segons el canal escollit
 
Marc Legal: - Llei 23/2011, de 29 de juliol, de dipòsit legal.
- Llei 6/1994, de 13 desembre, d'atribució de competències en matèria de patrimoni històric, promoció sociocultural, animació sociocultural, dipòsit legal de llibres i esports.
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions: El servei d'assignació de números està disponible al lloc web institucional www.cime.es i des de la carpeta ciutadana (www.carpetaciutadana.org)
 


Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
UIMIR UIMIR UIMIR
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Xarxa de Biblioteques de Menorca Xarxa de Biblioteques de Menorca La Xarxa de Biblioteques de Menorca està formada per les biblioteques municipals i altres biblioteques d’accés públic.
Agenda Menorca Agenda Menorca A través d’aquest web el Consell difon l'activitat cultural que té lloc a Menorca. Entra-hi.
Web del Servei d'Assessorament Lingüístic Web del Servei d'Assessorament Lingüístic El Servei d’Assessorament Lingüístic del Consell disposa d’una nova pàgina web dedicada a la llengua catalana i l’assessorament lingüístic. Visita-la.
Web de l'IME Web de l'IME L’IME és un organisme autònom del Consell destinat a la recerca, promoció, recuperació i difusió de la cultura menorquina.
Portal de Cultura Portal de Cultura Amb aquest portal web el Consell de Menorca pretén apropar la informació de caire cultural a la ciutadania
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS