3908_Certificació tècnica de parcs aquàticsDarrera modificació: 13/07/2015

Tramitar.

Objecte del Tràmit: Presentació per part de l'interessat de la certificació tècnica, prèvia a l'obertura del parc aquàtic o tobogan i de l'estadística anual d'accidentalitat, segons estableix la legislació vigent.
 
Àmbit de responsabilitat: Departament d'ordenació territorial i turística
 
Qui ho pot demanar: Titulars de parcs aquàtics i tècnics redactors dels certificats tècnics.
 
Requisits a complir: Els que estableix el Reglament de parcs aquàtics de la CAIB (DECRET 91/1988, de 13 de desembre de 1988)
Ser titular de tobogans o de parcs aquàtics (cada temporada estiuenca, han de presentar abans de la seva obertura una certificació tècnica que acrediti el compliment del Decret 91/1998. I en acabar la temporada turística han de presentar l'estadística d'accident)
 
Documentació a presentar: 1. Certificació tècnica, que s'ha de presentar tant al Consell Insular com a l'ajuntament corresponent, i sempre abans de l'obertura del parc aquàtic durant cada temporada estiuenca. (original, visat pel col·legi oficial i fet per un tècnic competent)
2. Estadística d'accidentalitat, que es presentarà un cop finalitzada la temporada turística. (original)
 
On es pot realitzar el tràmit:
Presencial: Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) Maó / Ciutadella
Per telèfon (només informació): 971 35 60 50
Per correu: Plaça de la Biosfera, 5 07703 Maó
Per FAX (només informació): 971 36 83 93
Correu electrònic (només informació):
Altres:
Plana web:
 
Què ha de fer el ciutadà:
1. INEXCUSABLEMENT i ABANS DE L'OBERTURA AL PÚBLIC, CADA ANY haurà de presentar al Consell Insular i a l'ajuntament on està ubicat el parc, una certificació feta per un tècnic competent que hagi realitzat una revisió completa del tobogan o del parc aquàtic i de les seves instal·lacions
2. Un cop finalitzada la temporada turística, ha de presentar al Consell Insular un resum estadístic dels accidents esdevinguts al parc.

Terminis de ciutadà: Certificació tècnica: abans de l'obertura de les intal·lacions; Estadística d'accidents: un cop finalitzada la temporada
Terminis del Consell Insular: ---
Tarifes aplicables: Gratuït.
Resposta al ciutadà: Per correu postal (només en cas de deficiències)
 
Marc Legal: Decret 91/1988, de 13 de desemb.re de 1988, de reglament de parcs aquàtics de la CAIB.
 
Sentit del Silenci Administratiu:
 
Observacions:
 


Documents Relacionats:
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Fundació Destí Menorca Fundació Destí Menorca La Fundació Destí Menorca posa a l’abast de tothom les accions de promoció turística que realitza als diferents mercats emissors.
Xarxa Menorca Monumental Xarxa Menorca Monumental Informa’t aquí dels 26 monuments de l'illa adaptats a la visita de turisme cultural.
Web d'IGA Menorca Web d'IGA Menorca Menorca és des de l’any 2004 membre de la Internacional Island Games Association
Autoavaluació d'allotjaments turístics de Menorca Autoavaluació d'allotjaments turístics de Menorca
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Portal turístic Portal turístic Entra al nou portal turístic on trobaràs la informació que necessites per gaudir de les teves vacances.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS