Menorca formarà part de la Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents

El Ple del Consell Insular aprovar ahir, per majoria, l’adhesió de Menorca a la Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents. L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar la competitivitat de les destinacions a través de sinergies i facilitant la transferència del coneixement entre els seus membres.

La Xarxa de Destins Turístics Intel·ligents pretén incentivar un turisme sostenible i accessible garantint la qualitat, eficàcia i eficiència, tant per a turistes com per a residents. En aquest sentit, es tracta d’un projecte a llarg plaç i vol promoure un marc de referència per consolidar els nivells de desenvolupament i competitivitat del model turístic espanyol basat en la innovació, el coneixement, la tecnologia, l’accessibilitat i la governança.

Aquest és un model compartit entre el govern estatal, balear i insular i suposa una aposta per al model turístic aplicat a Menorca des de fa anys, basat en la sostenibilitat i lligat al concepte de reserva de biosfera i que, ara, gràcies a l’aprovació del Pla de Sostenibilitat Turística a Menorca Reserva de la Biosfera - Turisme 0CO2 es vol impulsar.

L’adhesió a la Xarxa permetrà que Menorca pugui beneficiar-se d’assessorament en convocatòries de la UE, presència i participació en fires i fòrums nacionals i internacionals, i formació, entre d’altres, permetent posicionar a la nostra illa com un territori pioner en gestió turística i sostenibilitat.


Maó, 21 de desembre del 2020

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ