El Consell Insular concedeix 141 ajudes a persones majors o amb discapacitat

El passat mes d’agost, el departament de Benestar Social va obrir la convocatòria anual per a la concessió d’ajuts econòmics individuals adreçats a persones majors de 65 anys i persones en situació de discapacitat reconeguda per tal de millorar la seva qualitat de vida.

L'objectiu d'aquestes ajudes és facilitar que les persones majors o amb discapacitat puguin seguir vivint en la seva llar i el seu entorn, amb les màximes facilitats i comoditats possibles i així prevenir el seu deteriorament o la necessitat d'un recurs assistencial.

La convocatòria comptava amb dues línies d’ajuda: ajudes tècniques (referint-se a instruments, utensilis, dispositius i equips que facilitin la relació i l’autonomia, o altres relacionats amb la mobilitat i comunicació ) i ajudes pels tractaments professionals sociosanitaris.

Una vegada finalitzat el període de la convocatòria s’ha resolt amb 141 beneficiaris entre persones majors o amb discapacitat. En concret, s’han concedit 83 ajudes a persones majors, amb un total de 69.098,46 €; i 38 ajudes a persones amb discapacitat, amb un total de 21.601,53 €.

El perfil de les persones majors que s’han beneficiat de les ajudes és una persona de 73 anys i amb una renda anual de 10.695,26 €, dels quals el 40% són homes, i el 60% dones. Pel que fa a les persones amb discapacitat, el perfil és una persona de 37 anys i amb una renda anual de 21.816,68 €, i dels quals un 45% són homes, i un 55% dones.


Maó, 18 de desembre del 2020


Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ