Nous cursos en línia per a petits empresaris

Es tracta de sis càpsules formatives gratuïtes sobre màrqueting, gestió comercial i finances adreçat a la gestió diària de petits negocis de present i de futur

El Departament d'Economia i Territori del Consell Insular de Menorca promou aquest mes d'octubre un nou cicle de càpsules formatives gratuïtes, adreçades a petits productors, empresaris i emprenedors, amb l'objectiu de contribuir a la seva millora competitiva. Seran sis tallers impartits en format en línia a través de la plataforma Zoom per tractar qüestions bàsiques però imprescindibles com l'organització del dia a dia d'un negoci, la millora de l'experiència de compra del producte local, els factors clau d'èxit de la gestió d'un comerç en línia, les xarxes socials o el màrqueting, entre d'altres. Tots els tallers començaran a les 16.00 hores i tindran una durada màxima de dues hores. El primer tindrà lloc el dimarts 6 d'octubre amb el títol Com desafiar el mercat amb estratègies de màrqueting.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a seguir-los, cal que enviïn un correu a projeccioeconomica.cime@gmail.com per poder inscriure's, ja que s'ha establert un màxim de 20 assistents per taller per tal de fer més enriquidores les sessions.

6 d'octubre: Com desafiar el mercat amb estratègies de màrqueting
8 d'octubre: Què tinc, què dec, què guanyo (I)?
13 d'octubre: Factors clau d'èxit en la gestió d'un negoci
15 d'octubre: Què tinc, què dec, què guanyo (I)?
20 d'octubre: Com gestionar i treure profit del meu Linkedin?
22 d'octubre: Com millorar l'experiència de compra del meu negoci?

Maó, 2 d'octubre del 2020

Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS