2n Concurs Insular de Booktràilers Alternanits
Xarxa de Biblioteques, dijous dia 3 de setembre

El passat dijous dia 3 de setembre es va dur a terme a la Biblioteca Pública de Maó l’entrega de premis del 2n Concurs Insular de Booktràilers, dins del programa AlternaNits 2019-2020.

Les guanyadores del primer premi al millor booktràiler majors de 14 anys van ser: Laura Troitiño, Marta Tolós i Maria Olives, amb l’obra Malauma. Nadia Melero i Melissa Paduraru, guanyaren el premi en la categoria de menors de 14 anys amb l’obra Melna. El premi per a les dues categories consistia en una tauleta per cada participant. Adriana Carreras , Arnau Sintes, Aleks Bonet, Nuria Castell com a primers finalistes, obtingueren una subscripció per a sis mesos a la plataforma FILMIN. Finalment, Itziar Gómez, Meritxell Reinoso, Sidney Silva i Elisabeth Barbaran, s’emportaren un lot de llibres.

Aquesta iniciativa s’ha portat a terme amb el suport de la Xarxa de Biblioteques de Menorca i els casals de joves.

Tant per part dels participants com de l'organització s’ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i es treballarà per poder dur a terme una propera edició.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe) i el PNSD (Plan Nacional sobre Drogas) amb l’organització de l’INJOVE i la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Maó, 4 de setembre de 2020

 
Imatges relacionades
 
 
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa