Notícies i actualitat

Menorca s'estrena en el circuit mundial de pàdel

Data : 08/10/2019

L’Estrella Damm Menorca Open reunirà a més de 15.000 persones i deixarà un retorn econòmic que superarà amb escreix el milió i mig d’euros. “És un esdeveniment sense precedents a la nostra illa”, ha afirmat la presidenta Susana Mora en la presentació d’avui migdia.L’Estrella Damm Menorca Open, que se celebra a Maó i Sant Lluís del 6 al 13 d’octubre, reunirà a més de 15.000 persones i deixarà un retorn econòmic que superarà amb escreix el milió i mig d’euros. Així ho ha afirmat avui Luis Torres, director de seus del World Padel Tour, a l’acte oficial de presentació del torneig, que ha comptat amb la participació de la presidenta del Consell i de la Fundació Foment del Turisme, Susana Mora.

“És un esdeveniment sense precedents a la nostra illa”, ha constatat la presidenta, que ha volgut posar en valor tant l’impacte positiu que té entre la població menorquina –“a l’illa hi ha molta afició al pàdel i és una ocasió única per veure als millors”- com l’oportunitat que suposa “per situar-nos en el mapa com a destinació turística de qualitat”. Certament, Menorca compartirà protagonisme amb grans ciutats com Londres, París, Brussel·les, Buenos Aires, Sao Paulo, Mèxic DF, Madrid o València.

A la presentació també ha assistit la batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès, i el regidor d’Esports de Maó, Carlos Montes. Tots dos han expressat la seva satisfacció per poder acollir un esdeveniment d’aquestes característiques en els respectius municipis. Concretament, les pistes noves de pàdel de Sant Lluís alberguen aquests dies la fase prèvia de la competició, mentre que el Pavelló Menorca serà l’escenari de les semifinals i finals aquest cap de setmana.

No hi han faltat tampoc els jugadors, els grans protagonistes. La menorquina Gemma Triay, acompanyada de Lucía Sainz i Martín Sánchez Piñeiro, ha expressat la seva il·lusió per jugar a casa. “És la primera vegada que puc competir aquí i vinc amb molts ganes”, ha afirmat.

Segons la informació facilitada per l’organització, tot apunta que se superaran els 15.000 assistents al torneig, entre els quals hi haurà residents a Menorca i també molts d’altres arribats des de diferents punts de la geografia. Ara per ara, s’estima que la celebració de l’Estrella Damm Menorca Open pugui arribar a reportar per a l’illa un retorn econòmic superior a 1,5 milions d’euros –“segurament arribarem a 1,7 o 1,8 milions”, avança Luis Torres- entre la facturació directa i l’impacte mediàtic que es generi. “Sens dubte, un gran èxit”.

Maó, 8 d’octubre del 2019

Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa