Notícies i actualitat

Nova edició del festival Maremagnvm: les Illes Balears a l'antiguitat clàssica

Data : 08/04/2019

Durant aquesta setmana es celebraran a Menorca diverses activitats del festival MAREMAGNVUM MMXIX, que tindrà lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca durant la segona setmana del mes d’abril. MAREMAGNVUM va néixer a Mallorca per tal d’apropar l’antiguitat clàssica de les Illes Balears ara fa 5 anys i, des de l’any passat també es celebra a Menorca. Enguany, les activitats dins el marc d’aquestes jornades es faran a Menorca entre els dies 9 i 14 d’abril. La major part de les activitats tindran lloc a Can Saura (Ciutadella), però també comptarà amb altres espais com el casc històric de Ciutadella i el poblat talaiòtic de Torralba d’en Salort (Alaior).

Les propostes culturals sobre el món romà d’enguany inclouran visites guiades, conferències, tallers per a adults i fillets, la representació d’un monòleg teatral (ja representat al prestigiós festival de recreació històrica TARRACO VIVA), una demostració i pràctica de tir amb fona, i la projecció de la pel·lícula “La Vida de Brian” en versió original subtitulada amb motiu dels 40 anys de la seva estrena.

Els organitzadors del festival MAREMAGNVM 2019 a Menorca són l’associació MAREMAGNVM Balears i el Consell Insular de Menorca, organisme que dóna suport econòmic a l’esdeveniment, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella i el Museu Municipal de Ciutadella, a més d’altres entitats en matèria de suport logístic.

Podeu trobar el cartell i el programa del festival adjuntats a aquest e-mail, on s’especifica cadascuna de les activitats, incloent horaris, lloc de celebració i si es requereix inscripció prèvia, en cas d’aquelles activitats amb aforament limitat.


Aquí trobareu també el programa complet d'activitats a Menorca:

http://www.maremagnumbalears.org/maremagnvm-2019/maremagnvm-menorca-i-eivissa/

Per a més informació general, podeu visita el web www.maremagnum.org, o bé telefonar al 655424436 o enviar un e-mail a maremagnum.menorca@gmail-com


Maó, 8 d’abril del 2019

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS