Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca seleccionarà a joves titulats universitaris o de grau superior de diferents especialitats per al Programa SOIB Joves Qualificats Entitats Locals.

Data : 09/08/2018

El Consell Insular de Menorca, a través del programa «SOIB Joves Qualificats», contractarà en pràctiques a joves aturats d’entre 18 i 29 anys, que d’aquesta manera podran tenir una primera feina relacionada amb allò que han estudiat (estudis universitaris o grau superior de Formació Professional).

Els projectes es posaran en marxa a partir del mes de novembre de 2018 i tindran una durada de 12 mesos. Els joves contractats portaran a terme diferents obres o serveis d’interès general i social en diversos departaments del CIM amb l’objectiu de facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

Aquesta iniciativa, coordinada per l'àrea d'Ocupació del Consell Insular, ha estat concedida en el marc de la nova convocatòria de subvencions del Programa SOIB Jove Qualificats Entitats Locals 2018, convocada pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern Balear, adreçada als ens locals de les illes per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació destinada a joves amb estudis de grau superior o de títol universitari a les Illes Balears cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.
Els joves que vulguin optar a aquesta selecció han d'estar inscrits com a demandants d’ocupació sense feina en el SOIB i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil quan abans millor.
Els requisits són els següents:
1. Tenir una edat compresa entre els 18 i 29 anys.
2. Estar inscrit al SOIB com a demandants en atur.
3. Estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil com a beneficiari o beneficiària.
4. Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional superior.
5. Poder signar un contracte en pràctiques per aquella formació acadèmica.
6. No haver participat anteriorment en un projecte d’experiència professional per a l’ocupació de la mateixa titulació
Una vegada que les entitats presentin les ofertes, a més de citar als joves inscrits al SOIB que compleixin els requisits, es posaran les ofertes en difusió a la web www.soib.es amb tota la informació de com presentar-se a cada oferta en concret.

Les persones interessades poden sol·licitar informació i tramitar la seva inscripció al SOIB o al Sistema Nacional de Garantia Juvenil demanant cita prèvia a l’oficina del SOIB, telefonant al 012 o mitjançant el web del SOIB www.soib.es

Més informació sobre projectes, ofertes de treball i informació interessant en matèria d'Ocupació als perfils de Facebook i Twitter de l'àrea d'Ocupació del Consell Insular de Menorca i també específicament per a joves al web i xarxes socials de l'Injove.

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa