Plec de lectura 47 dedicat a Joan J. Gomila Portella

Nota de premsa: Plec de lectura 47 dedicat a Joan J. Gomila Portella

El Plec número 47 està dedicat a l'arquitecte Joan j. Gomila (Maó, 1952). La part d'imatge està il·lustrada per una fotografia de Miguel Seguí Mercadal que està dipositada a l'Arxiu d'Imatge i so de Menorca i que en aquesta ocasió ens permet participar en un concurs.
Jona J. Gomila escriu habitualment als mitjans de comunicació i té alguns llibres publicats sobretot al voltant de temes relacionats amb el patrimoni arquitectònic i l'urbanisme de Menorca. Al Plec hi ha una petita biografia i un fragment de l'article "Torres" del llibre Entorn a la ciutat on relata com va descobrint el camí que duu a la torre de Sanitja que ha de ser restaurada pel seu equip.

La fotografia que acompanya el text està molt relacionada amb el text perquè hi apareix una torre de defensa. La fotografia és del maonès Miguel Seguí Mercadal (Maó, 1927) i està feta cap als anys setanta. Miguel Seguí és un fotògraf amb una gran producció de fotografies molt interessants que ens mostren com era Menorca des dels anys seixantafins als anys 90, fins i tot va fer fotografies aèries amb una avioneta.

Aquest Plec és participatiu i si voleu podeu participar a un concurs. Solament heu de descobrir quina és la torre que va fotografiar en Miguel Seguí, entrar mitjançant el codi QR a la web de l'Arxiu d'Imatge i So i seguir les seves instruccions.

Una pista: Avui dia la zona on està la torre està bastant més urbanitzada.

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa