La Cova d’en Xoroi guanya la tercera edició del Premi de turisme ‘Joan Gomila Borràs’

Aquest matí ha tingut lloc el lliurament del premi de turisme ‘Joan Gomila Borràs’ al representant de la Cova d’en Xoroi, Miquel Mascaró. L’acte, encapçalat per la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha comptat amb la presència del conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana; la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz; Àgueda Seguí, i José Seguí, com a membres del jurat; i de l’alcalde d’Alaior, José Luis Benejam.

El jurat, després de valorar les diferents candidatures, va seleccionar, per unanimitat la Cova d’En Xoroi, en reconeixement de la seva llarga trajectòria, demostrant, així, la seva habilitat per adaptar-se a les noves i canviants necessitats i realitats del turisme i, sobretot, per una de les imatges més icòniques i conegudes de Menorca en l’àmbit turístic.

El premiat, qui va ser proposat per l’Ajuntament d’Alaior, ha agraït la distinció rebuda i ha donat el premi, dotat amb 5.000 €, a l’entitat Càritas Diocesana com a reconeixement a la seva gran labor social, especialment necessària davant la delicada situació actual.


Maó, 28 de setembre de 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Presidència
Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa