Favàritx disposarà d’un nou pàrquing provisional

Data : 17/02/2020

La Consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i el Sr. Guillermo de Olives han signat avui, dilluns 17 de febrer, el contracte d’arrendament que permetrà al Consell Insular de Menorca la construcció d’un aparcament temporal al voltant del far de Favàritx. Aquesta signatura arriba després que, el passat 20 de gener, l’ajuntament de Maó facilités la corresponent llicència d’obres, últim tràmit indispensable per poder portar a terme aquesta obra.

Les obres d’adequació del terreny es preveuen que s’iniciïn durant el mes de febrer, i tindran una durada aproximada d’un mes, pel que s’espera que el pàrquing provisional estigui operatiu abans de Setmana Santa, just abans de començar la temporada turística. El cost total d’aquestes obres serà de 40.496,62€ per a l’adequació de 5,420m2 de parcel·la, i permetrà l’estacionament de 200 vehicles turisme i tres autobusos.

Per altra banda, i per tal de facilitar l’accés a la zona, continuarà actiu el servei d’autobús durant tot l’estiu. A més a més, està previst que l’autobús faci una aturada a l’aparcament per tal que les persones que optin per anar-hi en cotxe puguin arribar amb autobús al far de Favàritx.


Maó, 17 de febrer del 2020

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS