Oberta la convocatòria de co-exposició de la Fundació Foment del Turisme de Menorca

Data : 10/02/2020

Després de la bona acollida de l’any anterior, la Fundació Foment del Turisme de Menorca ofereix i facilita un any més la possibilitat a empreses i entitats de Menorca a participar com a co-expositor a grans fires europees. A través d’aquesta actuació, la Fundació Foment oferirà acompanyament a les empreses que hi participin amb l’objectiu de millorar la projecció exterior i ampliar les seves línies de negoci.

El principal avantatge per a les empreses participants és que la Fundació Foment les integra dins el seu estand -amb bona visibilitat dins la fira- i s'ocupa del servei logístic. Així, la Fundació Foment s'encarrega de la contractació dels espais, la construcció i decoració de l’estand general, l’habilitació del mòdul específic de cada empresa, la tramesa del material promocional i l’acreditació dels participants.

Per la seva banda, les empreses i entitats hauran de fer una aportació econòmica, simbòlica en comparació al cost que suposa participar en un certamen d’aquestes característiques, per tal de cobrir una petita part de les despeses derivades de la contractació d’aquests espais. L’adjudicació de places es farà per ordre de recepció de sol·licituds.

La convocatòria per participar com a co-expositor a les primeres fires es troba ja oberta i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 12 de febrer. Es tracta de dues fires generalistes enfocades al mercat nacional, B-Travel i Expovacaciones, a l’espera de noves incorporacions. D’aquesta manera, es confirma la possibilitat a empreses i entitats a participar a dues de les fires nacionals on el públic assistent mostra un interès molt elevat per Menorca. Cal recordar que ambdues fires estan adreçades al públic final, cosa que permet arribar als visitants que ja tenen previst viatjar a Menorca o que estan en procés de valoració.

Les fires
La fira B-Travel se celebra els dies 27, 28 i 29 de març a Barcelona. La temàtica de la fira és generalista i els assistents es divideixen entre el 50% que coneix molt bé la nostra illa i cerquen productes i activitats noves, i el 50% que encara no la coneix i vol rebre informació de primera mà.

La fira Expovacaciones se celebra els dies 24, 25 i 26 d’abril a Bilbao. Es tracta d’una altra fira generalista i es troba entre les més destacades a nivell nacional. En aquest cas, els visitants acostumen a sol·licitar informació més específica de Menorca i tenen un alt coneixement de l'illa.

Maó, 10 de febrer de 2020.

 
Imatges relacionades
 
 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS