Notícies i actualitat

El Consell ha concedit 40.000 euros en ajuts per la pràctica esportiva a infants i joves amb dificultats econòmiques.

Data : 08/10/2019

El Consell Insular ha aprovat la convocatòria d'ajuts destinats a donar suport a la pràctica esportiva infantil i juvenil per famílies amb dificultats econòmiques. En total es repartiran fins a 40.000 euros que serviran per pagar les matrícules i les quotes del curs 19-20.

S'han presentat al voltant de 400 sol·licituds, una dada significativa si es té en compte que en la mateixa convocatòria de l'any passat es van trametre 233 sol·licituds. Així, el departament d'Esports atén enguany un 70% més de persones que es beneficien de les dues línies d'ajudes.

La primera línia cobreix les despeses dels infants de 3 a 16 anys, amb 20.000 euros assignats. Les activitats que cobreix aquesta línia són totes aquelles relacionades amb el desenvolupament psicomotriu.

La segona línia d'aquesta convocatòria d'ajuts és pels esportistes de 17 a 30 anys, i cobreix activitats esportives dirigides a la millora de la salut. Entren a dins d'aquesta categoria les activitats dirigides, fitness, activitats aquàtiques, esports a la natura, esports individuals i col·lectius, activitats de dansa i expressió corporal o altres que siguin equiparables. Cada sol·licitant rebrà un màxim de 325 euros que s'han de destinar al pagament de les quotes i matrícules de la pràctica esportiva de clubs i centres esportius de l'illa.

D'aquesta manera, el Consell, a través del Departament d'Esports, promou el foment de la pràctica esportiva com a activitat de formació integral, de valors socials i educatius.

Maó, 8 d’octubre del 2019

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa